Terug naar overzicht

Afsluiting Ermerweg (updates)

09 maart 2020

De Ermerweg, waar onder meer het CBK Emmen aan ligt, gaat op de schop. Het stuk tussen de kruisingen met de Noordbargerstraat en de Nieuw-Amsterdamsestraat wordt omgebouwd tot een 30-kilometerzone. Het wegdek van asfalt wordt vervangen door klinkers, de weg versmald en het verkeer van rechts krijgt voorrang. Aanwonenden kunnen straks rechtstreeks vanaf hun oprit de Ermerweg op rijden. De parallelwegen worden fietspaden. De oude flitspalen langs de weg verdwijnen. De werkzaamheden zijn van half februari tot en met juli 2020. 

09-03-2020: De brug over het Oranjekanaal is per 9 maart volledig afgesloten voor autoverkeer. U kunt dus niet meer vanuit westelijke richting via de Ermerweg het CBK Emmen bereiken. Omrijden kan het beste via de Rondweg of door wijk Bargeres. Vanuit richting Centrum/Hondsrugweg kunt u het CBK Emmen bereiken. 

 

19-02-2020: Het CBK Emmen is te bereiken. De werkzaamheden aan de Ermerweg bevinden zich nu tussen de kruising Nieuw-Amsterdamsestraat en de brug over het Oranjekanaal. Bestemmingsverkeer vanuit westelijke richting kan gebruik maken van de parallelwegen. Verkeer vanuit richting Centrum wordt niet gehinderd.

13-02-2020: Op dit moment is het CBK Emmen (Ermerweg 88b) normaal te bereiken via de Ermerweg. Wij houden u op deze pagina op de hoogte.