Terug naar overzicht

Heropening!

07 mei 2020

We zijn heel blij dat we na 1 juni weer bezoekers mogen gaan ontvangen. We zijn al enige tijd bezig om te zorgen dat iedereen straks op een veilige manier van de kunst kan gaan genieten

Vanaf 4 juni gaat de deur van De Fabriek weer open voor publiek. De tentoonstellingen Toekomstdenken en Heilige huisjes zijn na heropening nog t/m 28 juni te zien.

Voor de expositie Toekomstdenken, die we in samenwerking met Stichting Kunst & Cultuur organiseren, is al bekend dat we op vrijdag 5 juni 2020 de prijswinnaars bekendmaken. We laten zo spoedig mogelijk weten op welke manier we dat gaan doen. Helaas is het niet mogelijk om dit met publiek te gaan organiseren maar we maken er zeker iets feestelijks van. 

Ook de tentoonstelling Heilige huisjes met werk van de leden van de Stichting Keramisten Noord-Nederland is nog t/m 28 juni te zien. 

In CBK Rensenpark gaan we begin juli open met een nieuwe tentoonstelling, we houden het nog even spannend en informeren u zo spoedig mogelijk over welke expositie we daar gaan laten zien. 

Heropening!