Voortgezet onderwijs

Het CBK Emmen daagt je uit!

Selfieportretten, kamergrote installaties, losgaan in een fotostudio... het kan allemaal! Wij kunnen groepen ontvangen maar ook individuele leerlingen begeleiden.

  • Gave workshops op maat
  • Rondleiding door een professional
  • Onderzoek doen voor CKV
Voortgezet onderwijs

Voor scholieren

Bij ons ben je aan het juiste adres als het gaat om beeldende kunst. De entree is gratis en we hebben handige informatiebladen bij elke tentoonstelling. Moet je een verslag schrijven? Download gratis onze  verslaghulp! (Hij ligt ook bij de balie.)

Ben je op zoek naar een tof onderwerp voor je CKV onderzoek of profielwerkstuk? Wij helpen je daar graag bij! Een tentoonstelling inrichten, een event organiseren, een vlog maken met een kunstenaar? You name it. Stuur ons een mailtje voor meer info.

PS. We hebben ook plek voor (maatschappelijke) stages!

Voor docenten

Voor een bezoek met een klas hebben wij talloze mogelijkheden. U kunt zelfstandig langskomen met een klas, ook buiten onze openingstijden. Er is voldoende kosteloos materiaal beschikbaar om er een interessant bezoek van te maken. Maar we kunnen ook een rondleiding verzorgen. Misschien met een leuke doe-opdracht erbij? Of een volledige workshop naar jullie smaak? Neem gerust contact op voor de mogelijkheden!